Gledaj bez reklama

Preuzmite predloženi besplatni web preglednik u ovom tekstu jer Vi zaslužujete bolji Internet!

WIRED logo
"Novi preglednik kojem je najbitnija privatnost može zamijeniti Chrome na svim uređajima" - WIRED

WIRED logo
"Ovo je brži i privatniji preglednik od Chromea a podržava Chrome extenzije." - The Verge

Blokirajte tragače i skripte koje prate vaše aktivnosti dok surfate internetom, testirajte neusporedivu brzinu učitavanja web stranica, sigurnost i privatnost sa web preglednikom pod nazivom Brave. Kao korisnik na internetu, pristup vašoj web aktivnosti i podacima prodaje se najpovoljnijem ponuđaču. Internetski divovi obogaćuju se, dok izdavače izbacuju iz posla.

Gledaj bez reklama! Blokirajte oglase i tragače koji uzimaju podatke

Veliki broj web stranica i oglasa uključuje softver koji vas pokušava prepoznati. Žele pratiti svaki vaš potez na webu. Brave preglednik blokira sve to, omogućujući vam da slobodno surfate netom.

Blokiranje štetnih oglasa i tragača znači brži Internet i gledanje serije online bez štekanja

Korisnici Brave preglednika učitavaju glavne i najpoznatije web stranice za vijesti do šest puta brže od Chromea, Safarija i Firefoxa na mobitelima i desktop računarima.  Ne vjerujete? Pogledajte video ispod… Uskoro ćemo postaviti i video na kojem možete vidjeti brzinu učitavanja GledajSeriju na ista 3 preglednika.

PRAVA PRIVATNOST: Surfaj mnogo privatnije uz Tor mrežu 

Drugi preglednici tvrde da imaju “privatni način rada”, ali to samo skriva vašu povijest od ostalih koji koriste vaš preglednik. Brave vam omogućuje upotrebu Tora izravno na novom tabu. Tor ne samo da sakriva vašu povijest, već maskira vašu lokaciju s web mjesta koje posjetite usmjeravanjem pregledavanja kroz nekoliko poslužitelja prije nego što stigne na vaše odredište. Te su veze šifrirane radi povećanja anonimnosti.

Brave nagrade: Budite nagrađeni za surfanje netom i donirajte omiljenim web stranicama

Sa svojim starim preglednikom (Chrome, Firefox, Safari…) plaćali ste da surfate web stranicom gledajući oglase. Utrošili ste svoje dragocjeno vrijeme preuzimajući invazivnu tehnologiju oglasa koja je prenijela vaše dragocjene privatne podatke oglašivačima – bez vašeg pristanka. Danas vas Brave pozdravlja na novom Internetu. Tamo gdje se vaše vrijeme cijeni, vaši se osobni podaci čuvaju kao privatni, a zapravo ste nagrađeni za vašu pažnju. Više o ovom sistemu nagrađivanja pročitajte ovdje

Preuzmi Brave browser klikom na Download ispod i gledaj serije online potpuno bez reklama.Preuzmi